Den perfekta återförsäljaren

För dig som vill se ett STORT utbud

En hållbar e-handel

Att driva en hållbar e-handel ser vi på Racketgiganten som en stor utmaning med den rådande konkurrensen på marknaden. Vi har ställt oss själva frågan på vilka sätt en e-handel påverkar miljö och klimat mest och värst. Därför vill vi göra skillnad inom tre viktiga och betydande områden. Produktkvalitet, logistik och emballage. Därför lovar vi dig som kund följande:

1.

Vi kommer aldrig erbjuda fri frakt!

2.

Vi säljer bara hög kvalitet!

3.

Vi återvinner och återanvänder emballage!

4.

Vi sorterar och återvinner vårt avfall.

Den perfekta återförsäljaren för dig och din racket

Vi kommer aldrig erbjuda fri frakt!

Vi anser att fri frakt uppmuntrar till ogenomtänkta köpbeslut, onödiga transporter och överkonsumtion. Våra fraktpriser är istället konkurrenskraftiga och subventionerade. De är till för att du ska hinna tänka till en sekund. Behöver jag verkligen köpa denna vara?

Vi säljer endast kvalitet!

Vi ställer höga krav på våra leverantörer så du som kund vet att du köper en kvalitetsprodukt. Hög kvalitet innebär att produkten har en längre livslängd vilket sparar på jordens resurser.

Vi återvinner och återanvänder emballage!

Vi återanvänder våra leverantörers emballage. Vi ser ingen anledning att producera profilerade lådor specialdesignade för att skicka varor, istället återanvänder vi lådor och emballage från leverantörer. På detta sätt minskar vi resursåtgången i emballage-kedjan. Och vi uppskattar naturligtvis om du som kund ser till att återvinna det emballage som din vara levereras med.

Vi sorterar och återvinner allt vårt avfall!

För att få hjälp att alltid göra rätt har vi ett avfallsavtal med Carl F som sköter vår avfallshantering.

Har du frågor om vårt miljöarbete?

Racketgiganten
Marknadsvägen 7
246 42 Löddeköpinge
Org.nr: 559101-0201

Varukorg